maandag, 25 april 2011 10:37

Bestuur

Thof bestuur 2015 IMG 0218 resize 1000x1000 

Voorzitter: Ronald van Mil

Mijn naam is Ronald van Mil. Als enige van het huidige bestuur heb ik al ervaring op ‘deze pagina’. Voordat ik de voorzittershamer in handen kreeg, ben ik namelijk al vijf jaar penningmeester van Thof geweest. Ik ben geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Maasland. Samen met Sanne en zoonlief Mees woon ik tegenover sporthal de Hofstede. Dit is niet bewust gekozen, maar wel lekker dichtbij!
Ik werk bij de gemeente Midden-Delfland als financieel consulent; een duidelijke link dus met mijn vorige functie als penningmeester. Nu ik voorzitter ben geworden bij Thof moet ik wellicht maar eens gaan polsen wanneer de burgemeestersfunctie vrij komt… Tot op heden heb ik mijn aandacht op sportgebied verdeeld over voetballen, hardlopen en (in mindere mate) wielrennen. Aangezien ik met voetbal al duidelijk over mijn hoogtepunt heen ben en voor wielrennen nooit concrete doelen stel, ga ik nu volledig voor het hardlopen. Gelukkig kan dat bij Thof prima samengaan met de kenmerkende gezelligheid, want daar ben ik ook zeker voor in. Mede door mijn vertrouwen in Helma en Nancy heb ik veel zin in mijn nieuwe rol; we gaan er een mooie bestuursperiode van maken.

Secretaris: Nancy de Kok

Ik ben Nancy de Kok en werd in 1981 geboren. In 2007 ben ik met Mark de Kok getrouwd. Wij zijn de trotste ouders van twee kinderen: een eigenwijze, vrolijke kleuter en een grappige, ondeugende peuter. Ik werk met veel plezier als leerkracht op een school voor ZMLK-onderwijs. 
Ik loop al heel wat jaartjes mee met Thof: eerst in de C-groep en sinds kort in de B-groep.
Het hardlopen is voor mij bijzaak. Als het gezellig is, ga ik vanzelf wat harder lopen ;-)
Wedstrijdjes lopen vind ik leuk maar ik geloof niet dat ik iets van ‘lopers-DNA’ in mij heb. Ik moet erg mijn best doen om een leuke tijd neer te zetten.
Na een jaar in de PR-commissie te hebben gezeten maak ik nu deel uit van het bestuur. Ik vind het ontzettend leuk om de functie van secretaris te vervullen.

Penningmeester: Helma Vermeer

Ik ben Helma Vermeer, leeftijd niet zo belangrijk.. Ik ben getrouwd met een van de trainers van de vereniging Hans. Wij hebben drie pubers in huis, en dat is vaak een gezellige boel, met  veel discussies, maar ook puberperikelen.  Ruim 17, 14 en 12 jaar zijn onze 2 jongens en meisje. Van oorsprong kom ik uit de Zuidbuurt net in Vlaardingen, maar omdat ik vroeger op het Spreeuwennest heb gezeten heb ik veel meer met Maasland. In 1990 zijn we dan ook in Maasland gaan wonen. Daar ik op een accountantskantoor in Naaldwijk werk, ben ik aardig handig met cijfers. En penningmeester vind ik dan ook een leuke functie. Sinds 1999 loop ik, met tussenpozen, hard  bij Thof Running. Inmiddels loop ik in de C groep. Vind hardlopen bij de vereniging altijd erg gezellig. Doe niet echt veel wedstrijden alleen als ze om de hoek zijn of  als we gezellig met een hele groep gaan.  Pas in Vlaardingen een off the road loop gedaan, dat was echt leuk. Met veel plezier neem ik dus deel aan het bijna hele nieuwe bestuur, en vertrouw op een goede samenwerking.
 

Contact

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gelezen: 468 keer

Volgende trainingen

Bekijk het schema