woensdag, 19 juni 2013 07:41

Samenwerking JRFMC en Thof Running

Geschreven door Bestuur

JRFMC en Thof Running gaan samenwerkingsverband aan

Jip Regtop Fysiotherapie & Medisch Centrum (JRFMC) en Thof Running Maasland hebben een handtekening gezet onder een samenwerking met de naam ‘SPORT NETWERK’.

De samenwerking gaat in op 1 juli 2013 voor de (proef)periode van één jaar en biedt de leden van Thof Running diverse voordelen. Naast het feit dat zij gebruik kunnen maken van de bestaande faciliteiten van JRFMC kunnen zij (in principe) binnen één werkdag terecht voor een afspraak. Daarnaast kunnen Thof-leden op grond van deze samenwerking bij JRFMC terecht op een wekelijks sportspreekuur voor vrijblijvende medische adviezen.

Wat betekent dit voor Thoffers?

Wanneer je last hebt van een (dreigende) blessure kún je (het is dus geen verplichting!) als Thof-lid iedere donderdagavond van 19:00 tot 19:30 uur kosteloos en vrijblijvend naar het sportspreekuur van JRFMC. De praktijk is gevestigd op Hofsingel 95, dus direct naast onze thuisbasis, sporthal De Hofstede.

Binnen dit sportspreekuur zijn adviezen vrijblijvend. Aan de hand van het advies kun je dus zelf bepalen óf je kiest voor verdere behandeling en bij wie. Wanneer je kiest voor verdere behandeling bij JRFMC is dit tegen de geldende tarieven van JRFMC.

Voor meer informatie over de samenwerking kun je terecht bij het bestuur van Thof, voor informatie over behandelingen bij Jip Regtop.

Hofsingel 95
3155 AL Maasland
E:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 010 - 76 14 462 

Gelezen: 161 keer Laatst aangepast op vrijdag, 29 december 2017 13:29

Volgende trainingen

Bekijk het schema