donderdag, 23 maart 2017 18:50

De lente is begonnen, de avonden worden langer!

Geschreven door
De lente is begonnen, de avonden worden langer! Heb jij je al ingeschreven? http://www.thofrunning.nl/index.php/leesvoer/nieuws/item/4761-startersgroep-2017
maandag, 20 maart 2017 15:52

Pas-avonden nieuwe Thof outfit: Dinsdag 28 maart,

Geschreven door
Pas-avonden nieuwe Thof outfit: Dinsdag 28 maart, 19.00 uur -19.20 uur en Donderdag 30 maart 19.00 uur- 19.20 uur https://t.co/HzMvAP3D6W
maandag, 20 maart 2017 15:56

Thof Running, nieuwe outfit! Tijdens de onlangs

Geschreven door
Thof Running, nieuwe outfit! Tijdens de onlangs gehouden algemene ledenvergadering was het moment suprême van de onthulling van het nieuwe Thof-shirt! Gebaseerd op het reeds bestaande model heeft het bestuur met Michel de Maat en in samenwerking met Edwin een nieuw ontwerp samengesteld. Het nieuwe model, geproduceerd met een andere techniek, garandeert dat de shirts met ons fraaie Thof-logo in goede kwaliteit wordt geleverd. Voor bovenstaande kledingstukken organiseren we pasavonden in de sporthal op: Dinsdag 28 maart 19.00 uur -19.20 uur Donderdag 30 maart 19.00 uur- 19.20 uur Kom op tijd, zodat je alle tijd hebt om rustig te passen. Prijsinformatie: shirt € 27,- en een singlet € 25,- Levertijd: minimaal 6 weken In het najaar organiseren we pasavonden voor het najaar-/winterseizoen. Voor meer informatie kun je terecht bij Mark de Kok ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
maandag, 20 maart 2017 09:15

Nieuwe outfit passen!

Geschreven door

Thof Running, nieuwe outfit!

Tijdens de onlangs gehouden algemene ledenvergadering was het moment suprême van de onthulling van het nieuwe Thof-shirt! Gebaseerd op het reeds bestaande model heeft het bestuur met Michel de Maat en in samenwerking met Edwin een nieuw ontwerp samengesteld.

Het nieuwe model, geproduceerd met een andere techniek, garandeert dat de shirts met ons fraaie Thof-logo in goede kwaliteit wordt geleverd. Problemen met de huidige shirts met vertraagde levering als gevolg, behoren tot de verleden tijd.

Vermarc Sport

Vermarc Sport

Deze Belgische leverancier verzorgt de kleding met de volgende kenmerken:

  • zachte en functionele stof
  • plat gestikte naden voor maximaal comfort
  • handgemaakt
  • zowel een heren- als dameslijn
  • duurzaam
  • een gunstige prijs

Het aanbod bestaat nu uit een shirt en singlet met Thofbedrukking. Momenteel zijn er alleen shirts als pas-set aanwezig. Let op: het damesshirt zal worden geleverd met een V-hals! Singlets kunnen ook besteld worden. Retourneren is toegestaan.

Voor bovenstaande kledingstukken organiseren we pasavonden in de sporthal op:

  • Dinsdag 28 maart            19.00 uur -19.20 uur
  • Donderdag 30 maart      19.00 uur- 19.20 uur

Kom op tijd, zodat je alle tijd hebt om rustig te passen.

Prijsinformatie: shirt € 27,- en een singlet € 25,- Levertijd: minimaal 6 weken

 

In het najaar organiseren we pasavonden voor het najaar-/winterseizoen.

Voor meer informatie kun je terecht bij Mark de Kok ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Pagina 1 van 67