vrijdag, 31 oktober 2014 07:14

Maaslandloop 2015

Geschreven door

Maaslandloop 2015

De 7e editie van de Maaslandloop gaat van start op vrijdagmorgen 12 juni 2015. De finish is zaterdagmiddag 13 juni na circa 360 kilometer op het feestterrein van Sport en Spel. Deze hardloop estafette heeft in de afgelopen jaren ruim € 130.000,= opgebracht voor diverse goede doelen, waarin kinderen de rode draad zijn.    

De opbrengst van de Maaslandloop 2015 gaat naar een prachtig doel: “Het Vergeten Kind”. Het Vergetenvergeteb Kind zet zich in voor kinderen die opgroeien in sobere opvangcentra. Vergeten kinderen met soms heftige geestelijke littekens die niet thuis in hun eigen bed kunnen slapen, omdat ze mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn en dus niet gewoon kind kunnen zijn. De stichting vindt het belangrijk dat kinderen die noodgedwongen voor korte of langere tijd in Nederlandse opvangcentra verblijven een zo normaal mogelijk leven leiden met een dagbesteding die past bij hun leeftijd, zodat ze de situatie waar ze vandaan komen even kunnen vergeten. Tevens streeft de stichting naar een plek waar de kinderen welkom zijn en een “rustige jonge dag” kunnen beleven.

Er gaat ook een gedeelte van de opbrengst naar de andere goede doelen van Sport en Spel 2015.

Bij deze de oproep aan de leden van Thofrunning: vorm een team en doe mee! Kijk voor teamleden gerust ook buiten de vereniging.

Voor meer informatie over de loop en het goede doel, zie onze website: www.maaslandloop.com of de organisatie van de Maaslandloop:

Ineke Halve

Irma Vermeer

Edwien Kooyman

Freek Wierda

Bart Makkinga, 06-19730894, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maaslandloop geeft kinderen hoop

                                             

Gelezen: 1508 keer Laatst aangepast op woensdag, 12 november 2014 20:18

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema