maandag, 12 januari 2015 19:12

Regelement Thof Competitie 2015

Geschreven door Trainers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Thof Competitie is bedoeld om het deelnemen aan wedstrijden binnen Thof Running te promoten. Deelname aan een wedstrijd is belangrijker dan de snelste tijd. Het is echter wel een competitie doordat er punten behaald kunnen worden op diverse manieren:

  1. Deelname aan een wedstrijd uit het klassement, waarvan de meest actuele wedstrijd op de website is te vinden, levert je 20 punten op. Het staat de commissie vrij om tijdens de competitie evenementen te verwijderen, c.q. toe te voegen. Reeds behaalde punten blijven geldig.
  2. Deelname aan een wedstrijd in een herkenbaar Thof tenue levert je 10 punten op. Bewijs dient aangeleverd te worden door middel van een foto (groepsfoto is hierbij toegestaan).
  3. Het plaatsen van een groepsfoto met mininmaal 5 Thoffers op social media levert ieder op de foto 5 punten op. (Facebook: tag “Thofrunning”, Twitter:  “@thofrunning”)
  4. Tijdpunten kunnen gehaald worden door sneller te lopen dan de basistijd per trainingsgroep. De trainers bepalen bij het begin van het kalenderjaar in welke trainings groep je zit (of je hier nu in traint of niet, hierover kan niet worden gecommuniceerd).
  5. Het lopen van meer dan 10 wedstrijden levert je nog eens extra 75 punten op.
  6. Vrijwilliger zijn bij een door Thof georganiseerde wedstrijd uit het klassement (MDHM, Oase loop, S&S, enz.) levert 85 punten op per wedstrijd.


Bij een gelijk aantal punten aan het eind van de competitie, telt eerst het aantal gelopen wedstrijden, daarna de leeftijd. Als er dan nog steeds een gelijke stand is, zal de Trainers Commissie in een besloten stemming de eindstand bepalen (hierover kan niet worden gecommuniceerd).

De Trainers Commissie zal in samenwerking met de PR Commissie de ranglijst bijhouden, maar de deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de informatie, of voor het corrigeren hiervan indien de informatie niet correct is.

Op de Nieuwjaarsreceptie van Thof Running in 2016 zullen de winnaar en winnares bekend gemaakt worden.

Veel plezier!

De trainers

 

vragen en opmerkingen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees 2466 keer Laatst aangepast op donderdag, 29 januari 2015 21:06