vrijdag, 22 januari 2016 09:09

Regelement Thof Competitie 2016

Geschreven door Trainers

De Thof Competitie is bedoeld om het deelnemen aan wedstrijden binnen Thof Running te promoten. Deelname aan een wedstrijd is belangrijker dan de snelste tijd. Het is echter wel een competitie doordat er punten behaald kunnen worden op diverse manieren:

  1. Deelname aan een wedstrijd uit het klassement, waarvan de meest actuele wedstrijd op de website is te vinden, levert je 20 punten op. Het staat de commissie vrij om tijdens de competitie evenementen te verwijderen, c.q. toe te voegen. Reeds behaalde punten blijven geldig.
  2. Deelname aan een wedstrijd in een herkenbaar Thof tenue levert je 10 punten op. Bewijs dient aangeleverd te worden door middel van een foto (groepsfoto is hierbij toegestaan).
  3. Het plaatsen van een groepsfoto met minimaal 5 Thoffers op sociale media levert ieder op de foto 5 extra punten op. (Facebook: tag “Thofrunning”, Twitter:  “@thofrunning”)
  4. Tijdpunten kunnen gehaald worden door sneller te lopen dan de basistijd per niveau. De trainers bepalen bij het begin van het kalenderjaar in welke niveau je zit, en als basis worden de prestaties over het afgelopen jaar genomen.(of je hier nu in traint of niet, hierover kan niet worden gecorrespondeerd ).
  5. Het lopen van meer dan 10 wedstrijden levert je nog eens extra 75 punten op.
  6. Vrijwilliger zijn bij een door Thof georganiseerde wedstrijd uit het klassement (MDHM, Oase loop, S&S, ) levert 85 punten op per wedstrijd, bij een andere wedstrijd uit het klassement levert 75 punten op.
  7. Er kan per evenement (wedstrijd) slechts eenmaal punten worden gescoord.
  8. Elke loper mag een extra wedstrijd indienen die niet in klassement staat waar hij/zij punten voor wil hebben, als er geen wedstrijd wordt aangeleverd wordt er aan het eind automatisch 75 basis punten bijgeteld. Aanmelden kan je doen door vooraf aan de wedstrijd een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  9. Extra punten zijn er te verdienen, door vooraf aan te geven op welke loop de Joker wordt ingezet, met deze joker worden de te verdienen punten verdubbeld, als de joker niet wordt ingezet wordt het laagst aantal behaalde punten verdubbeld.  Het inzetten van de joker doe je door voor aanvang van de wedstrijd op onderstaand mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een verzoek te doen voor het inzetten van de joker op een wedstrijd. De joker kan alleen worden ingezet op wedstijden uit de wedstrijd kalender

Bij een gelijk aantal punten aan het eind van de competitie, telt eerst het aantal gelopen wedstrijden, daarna de leeftijd. Als er dan nog steeds een gelijke stand is, zal de Trainers Commissie in een besloten stemming de eindstand bepalen (hierover kan niet worden gecorrespondeerd).

De Trainers Commissie zal in samenwerking met de PR Commissie de ranglijst bijhouden, maar de deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de informatie, of voor aanleveren van correcties indien de informatie niet correct is.

Op de Nieuwjaarsreceptie van Thof Running in 2017 zullen de winnaar en winnares bekend gemaakt worden.

Veel plezier! 

De trainers

 

vragen en opmerkingen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees 1649 keer Laatst aangepast op vrijdag, 22 januari 2016 09:15