woensdag, 11 januari 2017 21:43

Regelement Thof Competitie 2017

Geschreven door Trainers

De Thof Competitie is bedoeld om het deelnemen aan wedstrijden binnen Thof Running te promoten. Deelname aan een wedstrijd is belangrijker dan de snelste tijd. Het is echter wel een competitie doordat er punten behaald kunnen worden op diverse manieren:

  1. Deelname aan een wedstrijd uit het klassement, waarvan de meest actuele wedstrijd op de website is te vinden, levert je 20 punten op. Het staat de commissie vrij om tijdens de competitie evenementen te verwijderen, c.q. toe te voegen. Reeds behaalde punten blijven geldig.
  2. Deelname aan een wedstrijd in een herkenbaar Thof tenue levert je 10 punten op. Bij twijfel dient bewijs aangeleverd te worden door middel van een foto (groepsfoto is hierbij toegestaan).
  3. Het plaatsen van een groepsfoto met minimaal 5 Thoffers op sociale media levert ieder op de foto 5 extra punten op. (Facebook: tag “Thofrunning”, Twitter:  “@thofrunning”)
  4. Behaalde wedstrijdpunten liggen aan het aantal deelnemende Thoffers. Iedere deelnemer krijgt zoveel punten als dat er Thoffers meedoen aan een loop. Welke afstand in welke tijd gelopen wordt maakt niet uit, hoe meer Thoffers hoe meer punten. Deelnemers aan verschillende afstanden worden allen gezien als deelnemer aan de wedstrijd die georganiseerd wordt. Het lopen van meer dan 10 wedstrijden levert je nog eens extra 75 punten op.
  5. Vrijwilliger zijn bij een door Thof georganiseerde wedstrijd uit het klassement (MDHM, Oase loop, S&S, 5km Testloop) levert de hoogste score van de wedstrijd + 15 extra punten op per wedstrijd.
  6. Er kan per evenement (wedstrijd) slechts eenmaal punten worden gescoord.

Bij een gelijk aantal punten aan het eind van de competitie, telt eerst het aantal gelopen wedstrijden, daarna de leeftijd. Als er dan nog steeds een gelijke stand is, zal de Trainers Commissie in een besloten stemming de eindstand bepalen (hierover kan niet worden gecorrespondeerd).

De Trainers Commissie zal in samenwerking met de PR Commissie de ranglijst bijhouden, maar de deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de informatie, of voor aanleveren van correcties indien de informatie niet correct is.

Op de Nieuwjaarsreceptie van Thof Running in 2017 zullen de winnaar en winnares bekend gemaakt worden.

Veel plezier! 

De trainers

 

 

vragen en opmerkingen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees 954 keer Laatst aangepast op woensdag, 11 januari 2017 21:57