dinsdag, 08 januari 2019 18:22

MiddenDelfland Halve Marathon op 23 februari!

Geschreven door Webmaster

In het prachtige historische centrum van Maasland zal op zaterdag 23 februari a.s. om 13:30 uur weer de start zijn van de MiddenDelfland Halve Marathon en de 10 km.

Om na een parcours over oude polderwegen en langs de vlietlanden van het Bommeer weer te finishen voor de oude winkelnering van Han Berg, tegenwoordig beter bekend als museum de Schilpen in de ’s Herenstraat.

Dit hardloopevenement is een samenwerking tussen Thof Running en De Hardloper uit Schipluiden. De voorinschrijving is al open, via de site van De Hardloper, https://www.dehardloper.nl/md-halve/

Na-inschrijven kan op 23 februari vanaf 11:30 uur tot een kwartier voor de start in de sporthal in Maasland, waar na afloop ook nog gezellig kan worden nagepraat.

Kan je lopen? Noteer deze datum dan meteen in je agenda.

Kan je niet lopen? We zoeken nog enkele vrijwilligers om het verkeer te regelen en om bij de inschrijving en de waterposten te assisteren. Aanmelden bij Hans Vermeer, Ronald van Mil of Ad van Marrewijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Gelezen: 1914 keer Laatst aangepast op dinsdag, 08 januari 2019 18:24

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema