vrijdag, 05 juli 2019 11:44

Een dijk van een loop zaterdag 27 juli!

Geschreven door

Op zaterdag 27 juli is het zo ver. Sta jij dan ook om 1330 uur aan de start van de Ruitenburg Run (10 km) of de 5 kilometer in Maasdijk? Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om tussen 8 en 12 uur deel te nemen aan één van de schitterende wandeltochten (10, 17 of 25 km)!

 

En elk jaar hangen we die ‘Dijk van een Loop’ weer op aan een treffend thema. Dit jaar is dat Country en Western. Hardlopen is een teamsport dat je samen met vrienden en bekenden kunt doen. En daarom werken we er als organisatie weer hard aan een onvergetelijke 29ste editie.

 

Geweldig en functioneel aandenken
Alle hardlopers krijgen, naast de sportieve ervaring, weer een ludiek, onvergetelijk en uniek running shirt van de 29ste editie van de Ruitenburg Run. Een collectors-item en voor veel deelnemers dé reden om mee te doen aan deze Dijk van een Loop in Maasdijk!

 

Schrijf je alvast in!
Hardlopers genieten van de vele voordelen van de voorinschrijving die op 20 juli sluit. Je krijgt korting op je deelnamekosten, je startbewijs ligt klaar én we sturen je natuurlijk nog een reminder op de vrijdag voor de Ruitenburg Run. Inschrijven op de dag zelf kan natuurlijk ook. Dit doe je vanaf 12 uur in de kantine van Korfbalvereniging Dijkvogels (Lange Kruisweg 44G in Maasdijk).

 

Kijk voor meer informatie op www.RuitenburgRunmaasdijk.nl. Tot ziens op 27 juli tijdens de leukste loop van het Westland!

Gelezen: 218 keer Laatst aangepast op vrijdag, 19 juli 2019 14:06

Volgende trainingen


Bekijk het schema