woensdag, 07 oktober 2020 15:34

Martijn & Melissa voor 113

Geschreven door Martijn & Melissa in overleg met bestuur

Mag ik jullie aandacht voor een bijzondere actie van twee jonge hardlopers afkomstig uit Maasland. Hun indrukwekkende verhaal lees je hieronder. Melissa en Martijn benaderden Thof Running met de vraag of onze lopers hen willen ondersteunen bij dit moedige initiatief. Daar kunnen we als bestuur natuurlijk alleen maar met ‘ja’ op antwoorden. Ik hoop jullie dan ook te zien op zondag 25 oktober. Langs de kant of door een stuk met hen mee te rennen over het door hen uitgestippelde parcours. Zelf zal ik als voorzitter vanuit mijn woonplaats Vlaardingen gaan aansluiten en breng ze in ieder geval tot in Maasland. Laten we ze de steun geven die ze verdienen!

Beste mede-hardloopliefhebbers, 

Evenals een aantal van jullie hebben wij tot 4 april hard getraind voor de Marathon van Rotterdam. Wat een teleurstelling dat die is afgelast! Wij, nicht en neef uit Maasland, hadden het plan om de marathon van Rotterdam voor een doel te lopen wat ons aan het hart ligt: 113 zelfmoord preventie. En dit gaan wij op 25 oktober nog steeds doen! Maar dan zelf.

Na het verliezen van vier familieleden aan zelfdoding waaronder Martijn zijn vader, hopen we op deze manier een positieve bijdrage te leveren aan de preventie van zelfmoord. We delen dit graag met jullie om bekendheid rondom 113 te creëren. Ook willen wij geld inzamelen om dit goede doel te steunen bij het nastreven van hun missie; een land waarin NIEMAND eenzaam en radeloos sterft door zelfdoding.

Onze actie vind je via www.marathon113.nl

Nu we hem helemaal alleen lopen, hopen we op veel support van Maasland langs de route en zouden we het helemaal geweldig vinden als er enthousiastelingen zijn die (een stukje) met ons mee willen lopen. Wij starten om 11:00 in Rotterdam en verwachten tussen 12:45 en 13:00 binnen te lopen in Maasland, ter hoogte van ’t Wapen.

Vanaf hier lopen we nog een halve marathon door de polders van Maasland en Schipluiden, waar we de laatste kilometers afsluiten in Maasland zelf. Uiteindelijk finishen we weer bij ’t Wapen.

Als hardloper staat het je vrij om de route helemaal met ons mee te lopen of halverwege de route bij ons aan te sluiten voor wat extra support. Het lijkt ons veel gezelliger samen te lopen dan helemaal in ons uppie. Mocht je het leuk vinden om met ons mee te lopen, stuur Melissa dan even een berichtje (+31653736797)! Je ontvangt dan de volledige route met de laatste info! Ook zijn we 25 oktober live te volgen via de TCS Amsterdam Marathon app, hoe dit precies in zijn werk gaat delen we tzt met jullie.

Met vriendelijke groet,
Melissa van der Zwan & Martijn van Leeuwen

Gelezen: 1385 keer Laatst aangepast op donderdag, 03 december 2020 21:02

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema