vrijdag, 20 oktober 2023 15:15

Uitnodiging vrijwilligersborrel 2023

Geschreven door Het Bestuur

Heb jij je dit jaar op wat voor manier dan ook als vrijwilliger ingezet voor onze gezellige hardloopvereniging? Heb je een waterpost bemenst, heb je een evenement georganiseerd of heb je geholpen bij bijvoorbeeld de Groene Oaseloop of de Midden Delfland Halve Marathon, ben je trainer, ben je actief in een commissie of heb jij je bijvoorbeeld ingezet als fotograaf?

Dan nodigen wij jou heel graag uit voor de Thof-vrijwilligersborrel 2023! Deze gaat plaatsvinden op vrijdag 24 november van 18.00 tot 20.00 uur bij Sjee Renee. Wij regelen de hapjes en de drankjes. Wel is het handig om te weten hoeveel mensen er komen. Dus graag aanmelden via de link in dit bericht.

Ook al heb je in 2023 “maar”een keer geholpen en denk je zelf misschien dat dit niet genoeg is om op de vrijwilligersborrel te mogen komen. Fout gedacht! Ook jij bent van harte welkom. Zonder vrijwilligers zou de vereniging niet bestaan. Wij willen een ieder bedanken voor zijn of haar inzet. We zien je graag op 24 november. Hopelijk tot dan.

Meld je hier direct aan

Groeten van Gerben, Helma en Cora

Gelezen: 301 keer Laatst aangepast op vrijdag, 20 oktober 2023 15:21

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema