vrijdag, 01 februari 2013 19:22

Verkeersregelaars

Geschreven door Ad van Marrewijk

Om anno 2013 evenementen te mogen organiseren, zullen de desbetreffende verenigingen zelf weer voor verkeersregelaars moeten zorgen. Dus ook voor de bekende Thof evenementen zoals de Midden-Delfland Halve Marathon, Lichtjesfeest etc. De organisatie van Thof roept dan ook zoveel mogelijk Thoffers op om de zgn. “Verkeersregelaarscursus” te volgen.

Nou is cursus een groot woord, het gaat namelijk maar om één avond, en meestal sta je met een uur weer buiten. Een agent van het korps Haaglanden vertelt een aantal zaken die van belang zijn om het verkeer te regelen. Je wordt dan later officieel door de burgemeester benoemd voor een jaar, en bij evenementen dient het verkeer aanwijzingen van (herkenbare) verkeersregelaars dan ook op te volgen.

Wanneer:  Donderdag 10 januari,  woensdag 6 februari, óf dinsdag 5 maart. 
Waar: het nieuwe gemeentehuis van Midden-Delfland, Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.
Hoelaat: van 20.00 tot 21.30 uur.

De avond is gratis, de koffie ook, en examen hoef je niet te doen!
Aanmelden is niet nodig, voor evt. verdere informatie bij de gemeente: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je voor het eerst naar deze avond gaat, graag een legitimatiebewijs en pasfoto meenemen.

Dus schroom niet, kom naar één van deze avonden en je helpt Thof er geweldig mee!

Meer informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelezen: 751 keer Laatst aangepast op vrijdag, 08 februari 2013 16:06

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema