maandag, 13 april 2015 13:23

Groene Oase Loop

Geschreven door

Zoals gebruikelijk organiseren we ook nu weer de Groene Oase Loop. Dit jaar is Koningsdag op maandag 27 april.

Op verzoek van de Oranjevereniging is de start en finish dit jaar niet meer op dezelfde plaats. De start is in de Doelstraat ten hoogte van het Kerkplein en de finish is zoals vanouds voor het oude gemeentehuis aan de ‘s Herenstraat. Hierdoor is de route iets veranderd. Voor de jeugd t/m 9 jaar wordt er een ronde van 1 km worden uitgezet. De jeugd van 10 t/m 14 jaar lopen 1,7 kilometer. Alle andere deelnemers kunnen kiezen uit 6 of 10 km. Inschrijven kan in de sporthal van Maasland vanaf 11.30. De kinderen tot 12.15 uur en de volwassen tot 12.45 uur. Het kost 2 euro voor de jeugd en 5 euro voor volwassenen. Een deel van het inschrijfgeld is voor het goede doel van de Maaslandloop. Dit jaar is dat de Stichting Het Vergeten Kind.

 

Starttijden:

Voor de kinderen t/m 9 jaar               1 km start 12.30 uur,

Voor de jeugd van 10 t/m 14 jaar      1,7 km start 12.45 uur

De overige deelnemers                      6 en 10 km starten gezamenlijk om 13.15 uur.

 

Om alles in goede banen te leiden hebben we weer een heleboel vrijwilligers nodig. We zijn onder andere op zoek naar verkeersregelaars, voor- en achterfietsers, mensen voor bij de waterposten, inschrijving e.d. Als je de cursus verkeersregelaar wilt doen, dan kan ik je een code toesturen per mail. Na de cursus van een klein half uur, ben je dan een jaar lang gediplomeerd verkeersregelaar. En wie wil dat nou niet!

Dus op iedereen die niet mee gaat lopen, doen wij een dringend beroep. Wil je ons helpen? Je kunt je als vrijwilliger aanmelden bij Cora Ammerlaan op e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je ook aangeven of je gediplomeerd verkeersregelaar bent of dat wil worden?

 

Alvast hartelijk dank voor de medewerking!

Angeli, Therry en Cora

Gelezen: 2355 keer Laatst aangepast op maandag, 27 april 2015 19:19

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema