donderdag, 16 maart 2017 19:36

Startersgroep 2017

Geschreven door PR

Wil jij werken aan je uithoudingsvermogen, fitter worden, conditie opbouwen en samen met anderen hardlopen?

 

Spreekt dit je allemaal aan? Dan is hardlopen bij Thof vast wat voor jou!

Op 11 april start er weer een startersgroep onder leiding van enthousiaste en gemotiveerde trainers.

De trainers leren jou op een verantwoorde manier hard lopen waardoor blessures, zoveel mogelijk, kunnen worden voorkomen.

 

Elke dinsdag- en donderdagavond om 19:30 staan de trainers voor je klaar om je op een rustige en verantwoorde manier kennis te laten maken met de hardloopsport. We vertrekken vanuit ‘sporthal de Hofstede’ (Hofsingel 93 in Maasland) voor een training door de prachtige (polder)omgeving van Maasland en Maassluis. Naast de opbouw van je uithoudingsvermogen wordt er veel aandacht besteed aan loopschooling. Werken aan je looptechniek vermindert de kans op blessures.

Hardlopen doe je bij Thof niet alleen, maar samen met de groep. Dit motiveert en is gezellig.

 

De cursus duurt in totaal 9 weken (op enkele feestdagen is er geen training) en deelname kost slechts € 25. Aan het einde van de cursus kun jij 6 km hardlopen en wat is er leuker dan dat je dit kunt laten zien op een prestatieloop!

Wanneer het hardloopvirus jou in deze weken ‘grijpt’, en die kans is zeker aanwezig, hebben wij al een geschikt ‘medicijn’ voor je. Na de starterscursus kun je namelijk lid worden van Thof Running. Je stroomt dan door naar één van onze 4 loopgroepen die op snelheid en duurvermogen zijn ingedeeld. De trainers geven aan welke loopgroep het beste bij jou past.

 

Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan via deze link!

We zien je aanmelding graag tegemoet.

Een sportieve groet,

Thof Running Maasland

 

 

Gelezen: 1159 keer Laatst aangepast op maandag, 20 maart 2017 10:32

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema