zaterdag, 03 december 2022 11:26

Even voorstellen: Laurens Evenhuis

Geschreven door Laurens Evenhuis

Jaja, de meesten hebben hem vast al weleens gezien of gesproken; Laurens Evenhuis! Eerder dit jaar enthousiast gestart en lid geworden van onze club. Hoog tijd om wat meer van dit jonge talent uit Maasland te weten te komen. We gaan proberen alle nieuwe leden aan het woord te krijgen, maar iemand moet de eerste zijn. Zes vragen aan Laurens:

 

LaurensWanneer ben je bij Thof gestart?
Februari 2022 

Je begon ooit met (hard)lopen en kwam onlangs bij Thof terecht, wat zat er eigenlijk tussenin?
Voordat ik bij Thof terecht kwam was ik een individuele hardloper. Ik vond hardlopen alleen leuk in de zomermaanden maar dat veranderde snel zodra de herfst en de wintermaanden begonnen.

Wanneer, hoevaak en waar gaan we je zien?
Ik ben zeker in de wintermaanden aanwezig op de dinsdagen en de donderdagen. In de zomer wil ik nog wel eens zelf gelijk uit werk zodat ik de avond en met name de donderdag vrij ben om een drankje te nuttigen op het terras.

Wat is je eventuele (volgende) doel binnen Thof?
Binnen Thof heb ik nog niet echt een volgend doel. Mijn persoonlijke doel is om de Rotterdamse marathon te lopen. Uiteindelijk wil ik gewoon lekker mee met de A groep kunnen gaan en ik moet zeggen dat mij dat met de Sinterklaasloop erg beviel.

Waar loop je verder (in het dagelijkse leven) nog meer hard voor?
Ik vind het fijn om fit te zijn en lekker in me vel te zitten. Ik houd zeker van een drankje in het weekend maar dat moet er dan wel weer afgelopen worden doordeweeks.

Wat wil je nog kwijt?
Ik vind Thof een gezellige vereniging en ik ga met plezier hardlopen op de dinsdagavond en donderdagavond. Ik kan nu mee met de A groep maar ik zit nog lang niet op het niveau wat ik kan en wil bereiken.

 

Bedankt Laurens! Hopelijk gaan we je vaak zien en dan moet het met die Rotterdam marathon ook wel goedkomen.

De trainers 

 

 

 

 

Gelezen: 300 keer Laatst aangepast op dinsdag, 06 december 2022 22:15

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema