vrijdag, 31 augustus 2012 11:38

Back home

Geschreven door Leo

Was het lang geleden, was het lang geleden? Nee, dit is niet een vraag uit de Thofpopquiz. (Alhoewel......, over welk songfestivalliedje hebben we het hier?). Het is de vraag die ik mezelf stelde toen ik afgelopen dinsdag eindelijk weer eens op een trainingsavond bij Thof verscheen. Ik zag nogal wat nieuwe gezichten in vergelijking met ruim een jaar geleden, maar vooral veel bekenden die me allemaal op hun eigen wijze hartelijk welkom heetten. Als het niet zo klef zou klinken zou ik zeggen:

"Het was een warm bad". Maar dat zeg ik dus niet. Laten we het er op houden dat ik blij was dat we konden gaan rennen. Dat viel me nog niet mee. Niet dat ik verwacht had direct de klinkers uit de straat te lopen, maar helemaal soepel ging het allerminst. Gelukkig gold dat niet voor mij alleen. Ook om me heen werd zichtbaar geleden en ik moest in de laatste kilometer zelfs de rol van Dr. Phil op me nemen om Lizette geestelijk weer enigszins op de been te krijgen. Dat leek, gezien de weer langzaam optrekkende mondhoeken, redelijk gelukt. Moe maar voldaan (dat gevoel was wel hetzelfde) deden we de cooling down.

Tijdens mijn afwezigheid was de kantine van de sporthal failliet gegaan. Ik weiger te geloven dat tussen deze twee feiten enig verband bestaat. Gevolg is wel dat we het moeten doen met een glaasje ijswater, geserveerd door Frans de Bruin. Deed me denken als een gastvrije maaltijd in Noord Oezbekistan. Goedbedoeld, maar als een steen in je maag.

Enfin. De kop was er af. En wat betreft die popquiz. Die staat voor de gelukkigen op 15 september weer op het programma en jullie kunnen er op rekenen dat het niveau van de vragen een tikkie hoger ligt dan dat van songfestivalliedjes. Dus om op te warmen: "Back Home". Van wie ook al weer?

Leo

Gelezen: 2359 keer Laatst aangepast op zondag, 09 september 2012 18:23

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema