maandag, 16 maart 2015 10:32

Pannenkoekenmolenloop

Geschreven door Amy

Zaterdag 14 maart, het was de hele week al mooi, zonnig weer geweest! We kregen al de lentekriebels om heerlijk te gaan hardlopen in het Altijd Zonnige Zeeland! Helaas, werd het dit weekend toch wat koeler,.. Al met al mocht dat de pret niet drukken, Zeeland heeft toch altijd de meeste Zonne-uren?

Zaterdag om 10.45uur vertrokken we bij de Sporthal om met z'n 8-en de Pannenkoekenmolenloop te gaan lopen in het mooie bos- en duingebied van Westenschouwen. Na ruim een uur rijden waren we aangekomen bij de Golfclub de Molenberg. Ruim op tijd om ons in te schrijven, een bakkie te doen en een boterham te eten. Nog even snel allemaal naar het toilet én op naar de start welke midden in het bos/duingebied was.

Er stond een gezellige club hardlopers aan de start. 13.30 uur stipt was het startschot, Let's go! Gezien het een trailrun was, begon het uiteraard direct in het mulle zand, heuveltje op, heuveltje af. Tsja, waar doe je wijs aan tijdens een trailrun? Rustig aan door blijven lopen, maar voelen dat je meer kan? óf knallen en zien waar het schip strand? Al die heuvels, mulle zand, weer over op het fietspad, hard zand, heuvels.. Al snel liep ik achter een groep die zich stand hield op 6 vlak,.. heuvel op maar ook heuvel af,... Op een goed moment dacht ik én nu er voorbij. Ondanks dat ik niet wist wat er wel of niet zou komen,.. maar agh het was 'maar' 7,5 kilometer.

Zo nu en dan kwam er het zonnetje tussendoor, genieten! Ohja, dat moest ik ook nog doen, genieten, door de wedstrijd gedachten vergeet je snel te genieten van het uitzicht, want dit hebben we niet in Maasland! De laatste halve kilometer was het pittigst, nog even alles eruit halen wat erin zit én op naar de finish.

pannekoekenloop2

Iedereen heeft genoten van deze loop! En als beloning kregen we een lekkere Volkoren pannenkoek (hoewel Lisette liever een bitterbal had ;) )!

Helaas zat deze leuke trialrun niet in de competitie, maar bij deze toch een leuke groepsfoto!

 

 

 

Plt   Naam                             Bruto Tijd
9     Trudy Regout                41:41
14   Petra Eigenraam           43:51
19   Amy Visser                    45:38
28   Helma Vermeer             46:33
30   Lisette Poot                   46:43
31   Petra Haring                  46:44
37   Linda Lansbergen         48:18
38   Lyzette van der Marel   48:19

 

 

Gelezen: 467 keer Laatst aangepast op maandag, 30 maart 2015 15:16

Volgende trainingen


Bekijk het schema