Print deze pagina
zaterdag, 13 februari 2016 22:24

20 februari a.s. Midden Delfland Halve Marathon 2016

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

 

20 februari a.s. MiddenDelfland Halve Marathon met iets aangepaste route

 

Het parcours ondergaat dit jaar een kleine wijziging in Maasland.

 

Vanuit het Hertenkamp gaan we niet meer linksaf de Beatrixlaan in, maar rechtdoor over de Huis te Veldelaan. Daarna via de Langetaam naar de ’s Herenstraat, waarna de tradionele route weer wordt gevolgd langs De Schilpen, Kluiskade, Trekkade, Duifpolder rond en dan weer via het fietspad naar Schipluiden.

 

De Langetaam en het stukje Huis te Veldelaan worden dan tijdelijk helemaal afgesloten, wat de veiligheid van de lopers ten goede komt.

 

Vorig jaar merkte één van onze verkeersregelaars op dat er op de Beatrixlaan behoorlijk hard werd gereden, vlak naast de lopers van de MDHM. De automobilisten hadden natuurlijk bij het Hertenkamp even moeten wachten i.v.m. overstekende hardlopers, en ja, die “verloren” tijd moet dan natuurlijk zo snel mogelijk weer ingehaald worden…

 

De 10 km gaat via het fietspad vanuit Schipluiden naar het keerpunt op de Duifpolderweg, en dan weer terug naar Schipluiden.

 

Drankposten op 9 km bij de Schilpen en op 16 km op de Duifpolderweg (voor de 10 km loop halverwege).

 

Naast de gebruikelijk prijzen, worden er ook dit jaar weer prijzen uitgedeeld voor de snelste dame en heer van de beide organiserende verenigingen, dus van Thof Maasland en De Hardloper uit Schipluiden, op beide afstanden.

 

De loop wordt gehouden op zaterdag 20 februari a.s., start om 13:30 uur achter het gemeentehuis te Schipluiden. Inschrijven en verkleden in de sporthal, ook achter het gemeentehuis.

 

Tijdregistratie gaat met de groene SAW-chip, als je die nog niet hebt voor 3 euro te koop, en bij meerdere loopjes in het Westland te gebruiken.

 

Voorinschrijven en verdere informatie via www.dehardloper.nl

 

Overigens kunnen we voor zowel de drankpost bij de Schilpen als die bij de Duifpolderweg nog twee assistenten gebruiken voor het uitdelen van water, thee en bananen. Aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Financiële ondersteuning vanuit Maasland/Thoffers:

 

Aannemersbedrijf Groenewegen, Akkertransportdiensten, Bloemsierkunst Bloei, Lievaart Vast-Goed BV, Persoon Outdoor Living, Retrovision en BM Roses.

 

Gelezen: 3822 keer Laatst aangepast op zondag, 14 februari 2016 21:59