zondag, 26 juni 2016 19:44

De Thof triatlon 2016

Geschreven door Aafje

Zal ik wel of zal ik niet meedoen dacht ik. Twee jaar geleden had ik al een keer meegedaan en het was toen erg leuk maar het "snelle" fietsen" op een gewone huis- tuin- en keuken fiets " was me toen niet zo goed bevallen .

Toch de avond van te voren besloten mee te doen en dan nu ingeschreven als duo met Sietze die het fietsen voor zijn rekening zou nemen .(gauw nog even een standaard op de fiets gezet).

We vertrokken allemaal vanaf ODO richting Molenslootpad voor het eerste onderdeel 300 meter zwemmen. Het water was fris maar eenmaal bezig was het eigenlijk heerlijk zwemwater. Het water was wel bruin maar behalve thoffe waterratten gelukkig geen andere beesten opgemerkt in het water. Iedereen zwom fanatiek met ook daarbij af en toe een trapje en zelfs iemand die aan mn benen trok (ik noem geen naam ). Als 2e dame (na Nancy) kwam ik tevreden uit het water. Even borstcrawl gezwommen maar toch al weer snel in m'n favoriete schoolslag verder gezwommen. Er was een heuse trap om op de kant te komen en met hulp van de sterke armen van Salvatore en Frans ging dat prima.

Sietze stond al klaar om af te tikken en ging verder met 14 km fietsen. Zelf kon ik nog even rustig kijken hoe alle zwemmers uit het water kwamen en verder gingen met het onderdeel fietsen. Daarna rustig naar ODO gefietst waar het onderdeel 2.5 km lopen voor mij weer zou beginnen.

Al snel na de echte triatlon thoffers kwam Sietze in razendtempo aanfietsen.
En ik kon weer verder met 2.5 km hardlopen....maar toen werd ik natuurlijk wel weer ingehaald door de echte snelle thoffe hardlopers. Toch heel tevreden kwam ik over de finish. We waren van de duo' s/ trio' s 2e geworden. Mooi toch!
Leuk om samen met Sietze sportief bezig te zijn. En super dat Britt 1e dame geworden is! Het was erg gezellig en heel goed georganiseerd. BEDANKT ALLEMAAL!

Groetjes Aafje

Uitslag mannen: 1. Peter Fortuin, 2. Ronald van Mil , 3. John van Marrewijk.
Uitslag vrouwen: 1. Britt Jager, 2. Marja Heydra, 3. Jolanda Ammerlaan.

Gelezen: 626 keer Laatst aangepast op zondag, 31 juli 2016 20:29

Volgende trainingen

De komende periode trainen we met groepen van max 15 lopers (inclusief trainer).


Bekijk het schema