vrijdag, 30 december 2016 13:30

Verkeersregelaars instructie

Geschreven door

Verkeersregelaars zijn tegenwoordig noodzakelijk voor een (hardloop)evenement. Deze belangrijke schakel in de organisatie van een hardloopevenement doet veel meer dan alleen maar de weg wijzen.

Indien tijdens een (hardloop)evenement gebruik gemaakt wordt van verkeersregelaars, dan zijn dit veelal vrijwilligers die formeel als zodanig zijn aangesteld. Vrijwilligers die als verkeersregelaar optreden hebben een basisinstructie gekregen van de politie en staan bij hun gemeente ook als zodanig geregistreerd.

Thof Running zoekt altijd geïnstrueerde mensen. De instructie kan je tegenwoordig gemakkelijk. Je hoeft voor het volgen van de instructie niet meer de deur uit. Vanachter uw pc kunt je de instructie volgen bij www.verkeersregelaarsexamen.nl (de zogenaamde e-learning). Ook het aanvragen van een aanstellingspas gaat via deze site. Aan het volgen van de e-learning of het aanvragen van een aanstellingspas zijn geen kosten verbonden. De gemeente heeft hiervoor namelijk een abonnement afgesloten en draagt hiervoor de kosten.

 

Instructie voor al geïnstrueerde vrijwilligers

Op je verkeersregelaarspas staat een datum tot wanneer deze geldig is. Je kan pas vanaf drie weken voordat de pas verlopen is de E-learning volgen op www.verkeersregelaarsexamen.nl.

 

Instructie voor de nieuwe vrijwilliger

Je gaat naar de website www.verkeersregelaarsexamen.nl. Voor de eerste keer moet je registreren op de website. Na registratie ontvangt je een e-mail om je account te bevestigen. Hierna moet je opnieuw inloggen. Vervolgens komt je in een menu en klik je op code verzilveren. De Code is: DEELNMiddMiddUTJBDGULKO

Nu wordt je gevraagd om een pasfoto te uploaden. Als je dat hebt gedaan kan je onder het kopje verkeersregelaar klikken op ‘instructie volgen’. Je bent nu klaar om aan de slag te gaan.

.

De Code: DEELNMiddMiddUTJBDGULKO

Gelezen: 2679 keer Laatst aangepast op maandag, 27 februari 2017 17:44

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema