maandag, 15 oktober 2018 15:09

Night Run

Geschreven door Hanna

Het is zaterdag 14 oktober en we maken ons klaar voor de Rotterdam night run.

De avond begint met de gebruikelijke twijfels: wat moet ik aan? Nu is het warm, maar misschien wordt t wel koud. Shirtje, korte broek jasje aan of toch niet, moeilijk moeilijk moeilijk ;-)  ddddd

Na het ophalen van de startnummers zijn we er klaar voor, met een lampje om ons hoofd lopen we naar de start en de sfeer zit er goed in!! Daar gaan we, even 8 km rennen in Bergschenhoek en dan op naar de afterparty :-))

 

Onderweg zijn er leuke attracties om naar te kijken, het is gewoon zonde om er snel voorbij te rennen, dus staan we lekker even stil voor een fotomomentje bij de vuurspuwer, een doedelzakspeler, een jongleerder met verlichte kegels, een soort Darth Vader met allemaal lichtjes en andere bijzondere objecten.

 

En na 8 warme maar super leuke kilometers was daar de finish. Allemaal tegelijk over de streep en hup rennen naar de afterparty. Onze cooling down bestond uit een koel frisje, biertje of wijntje en een bakje tomatensoep, precies wat je nodig hebt op de warmste 14 oktober ooit :-)

 

De dames van de D en C hebben een super leuk avondje gehad, en Leo, super stoer dat je met ons mee was hoor!!!

 

Groeten Hannah en de rest van de D- en C-groep!

Gelezen: 1472 keer Laatst aangepast op zaterdag, 20 oktober 2018 06:26

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema