zondag, 01 oktober 2023 18:32

Periodiseren, toplocaties en uitdagend

Geschreven door Paul

Samengevat is dit wat het trainingsschema voor het laatste kwartaal van het jaar 2023 jou te bieden heeft. Ondanks dat het weer een flinke puzzel was om een aantrekkelijk trainingsschema aan te bieden, zijn de trainers nu al van mening dat ze hierin zijn geslaagd.

Dit kwartaal gaan de hardlopers twee keer naar Naaldwijk, om te trainen op de baan bij Olympus ’70 en op de ‘snelbinder’ die eind oktober weer mooi verlicht zal zijn. Verlicht zijn ook de steden Rotterdam en Delft waar we een leuke ‘urban run’ zullen gaan hebben. Dit geldt voor zowel de power walkers als de hardlopers, doordat wij juist deze locaties op dinsdag hebben gepland. We vertrekken altijd om 19:30 uur vanaf de Sporthal naar de locaties.
De periodisering richting Linschoten op zaterdag 23 december maken het trainingsschema samen met de vele intervaltrainingen tot een mooie uitdaging voor jou. De betekenis van periodisering is dat met de training op de trainingsavonden al rekening is gehouden met degenen die besluiten of al hebben besloten om in Linschoten een kwart of een halve marathon te gaan lopen. Vanzelfsprekend kun je omstreeks die tijd ook aan een andere wedstrijd gaan meedoen. De verwachting is bovendien dat je met trainen conform dit trainingsschema ook op zondag 10 december al klaar zult zijn voor de Bruggenloop in Rotterdam, als je ook in de weekenden blijft hardlopen.

De trainers wensen jullie veel plezier met trainen en hopen op een grote belangstelling van jullie bij de trainingen.

Bekijk het schema

Gelezen: 279 keer Laatst aangepast op donderdag, 05 oktober 2023 19:56

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema