donderdag, 28 december 2023 07:09

Ruitenburg MiddenDelfland Halve

Geschreven door Ad

Met rasse schreden komt zondag 11 februari 2024 dichterbij, de datum van de Ruitenburg MiddenDelfland Halve. Met de keuze voor 10 of 21 km.

De 10 km is een gezellige en mooie manier om te kijken hoe fit je bent, en de 21 km is voor velen een goed onderdeel van de voorbereidingen op de marathon van Rotterdam, begin april. We hebben dan ook al opvallend veel inschrijvingen uit de Rotterdamse regio.

Het rondje door Maasland, direct na de start, is nog weer iets langer geworden. Hierdoor kunnen we de lussen in het parcours nog verder beperken. Bovendien leuk voor het publiek, die zien hun favorieten een minuut of vier, vijf na de start nogmaals voorbij komen.

Voor meer informatie: ga naar de website www.ruitenburgmiddendelflandhalve.nl.

Past het lopen op die dag niet goed in je schema, maar wil je toch genieten van de sfeer? We kunnen nog wat vrijwilligers gebruiken. Bijvoorbeeld bij de waterposten, als verkeersregelaar of om het parcours aan de lopers te wijzen/ vrij te houden.

Voor meer informatie en aanmeldingen kun je terecht bij Hans Vermeer, Ronald van Mil of Ad van Marrewijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Gelezen: 132 keer Laatst aangepast op donderdag, 28 december 2023 07:11

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema