woensdag, 27 april 2011 11:07

Aanmelden bij Thof

Aanmelden bij Thof Running Maasland

Thof Running Maasland is een hardloopvereniging die sinds september 1995 bestaat. Sinds maart 2019 wordt ook Power Walking als trainingsvorm aangeboden. Thof Running Maasland is succesvol door zijn lage instapdrempel en ontspannen manier van trainen. Op de dinsdag- en donderdagavond wordt er getraind onder professionele begeleiding van ervaren trainers. De trainingen beginnen om 19.30 in de sporthal de Hofstede aan de Hofsingel 93 in Maasland. Meer informatie over de trainingen en andere activiteiten die Thof Running Maasland voor haar leden organiseert vind je op de website.

Proeftraining

Op onze website kun je lezen wat lopen bij Thof Running Maasland inhoudt. Heb jij na het lezen van deze informatie zin om eens een keertje 'live' mee te maken hoe de trainingen bij Thof Running Maasland verlopen, dan is het mogelijk een maand lang gratis mee te doen aan een training hardlopen of power walking. Bevallen deze trainingen je goed, dan kun je lid worden. Aanmelden voor de proeftrainingen doe je door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarbij je aangeeft op welke avond je mee wil trainen en of je wilt gaan hardlopen of power walken. Voor hardlopen willen we graag van je weten in welke loopgroep je wilt starten. Wij zorgen er dan voor dat je op je eerste training wordt opgevangen door de juiste trainer. Deelnemen aan een proeftraining(en) doe je op eigen risico.

Lid worden en contributie

Je kunt lid worden door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen en te versturen. De contributie voor hardlopen bij Thof Running bedraagt € 35,00 per half jaar. De contributie het Power Walken (1x per week op dinsdag) bedraagt € 22,50 per half jaar. Indien door het bestuur besloten wordt de Power Walking training 2x per week aan te bieden dan bedraagt de contributie € 35,00 per half jaar. Inning van de contributie vindt plaats door automatische incasso.

Afmelden

Wanneer je het lidmaatschap bij Thof Running Maasland wilt opzeggen, moet je dit doorgeven aan de penningmeester via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Opzeggen kan tot 4 weken vóór aanvang van een nieuwe contributieperiode, dus (4 weken) voor 1 januari of 1 juli. Een opzegging na deze data gaat daarom pas in bij aanvang van de volgende contributieronde en al betaalde contributie wordt niet teruggestort. Het tijdelijk stopzetten van het lidmaatschap (en dus de contributiebetaling) is niet mogelijk.

Gelezen: 15645 keer

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema