donderdag, 14 april 2016 00:00

Thof-kleding

Tweemaal per jaar heb je de mogelijkheid om clubkleding van Thof te passen en te bestellen. Het Thof-tenue is van het merk Rogelli. De kledingstukken worden voorzien van het Thoflogo.

Kleding

Rogelli

  • zeer zacht aanvoelende en functionele stof
  • plat gestikte naden voor maximaal comfort 
    reflecterende logo’s voor extra zichtbaarheid comfortabele pasvorm
  • ook niet onbelangrijk: een gunstige prijs

Rogelli heeft een uitgebreide lijn die bestaat uit meerdere kledingstukken. Het aanbod bestaat in het voorjaar (april) uit een shirt en singlet met Thofbedrukking. In het najaar (september) zullen we pasavonden organiseren voor de bijpassende (Thof)jasjes en longsleeves met Thofopdruk.

Een bijpassende lange tight en korte tight behoren ook tot de mogelijkheden. Deze worden niet bedrukt.

                         Kleding2                                                                           

Het passen en bestellen gebeurt op de vooraf aangekondigde pasavonden. Op deze avonden kun je de kledingstukken passen en je bestelling doorgeven. De data voor deze pasavonden worden enkele weken ervoor op de website gecommuniceerd.

Prijsinformatie komt beschikbaar tijdens de pasavond. Kom tijdens de pasavonden op tijd, zodat je alle tijd hebt om rustig te passen.

Wanneer het door jouw bestelde kledingstuk bedrukt voor je klaar ligt, krijg je hierover een email. Je kunt je kledingstuk ophalen en betalen bij Runningpoint Michel de Maat in Vlaardingen. (www.runningpoint.nl)

 

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gelezen: 3518 keer

We mogen weer

Het bestuur heeft besloten de trainingen met ingang van dinsdag 18 januari weer te starten, nu de versoepelingen dit weer toelaten.


Bekijk het schema