maandag, 25 april 2011 10:37

Bestuur

Het bestuur van Thof Running bestaat uit voorzitter Gerben Splinter, secretaris Ronald van der Hoeven en penningmeester Helma Vermeer. Het bestuur vergadert iedere 5 weken (zie onderstaand schema) over reguliere en actuele onderwerpen waarover besluiten worden genomen en/of acties uitgezet. Heb je een idee/opmerking/mening en wil je dat besproken hebben in een bestuursvergadering, laat het ons dan weten!

Vergaderdata:
Woensdag 25 maart 2020

Voorzitter: Gerben Splinter

Ik ben Gerben en ben in 2017 bij Thof komen lopen. Je kunt wel zeggen dat ik een laatbloeier ben met mijn 51 jaar, maar na een eerste 10km tijdens de Marathon van Rotterdam kreeg ik de smaak van het lopen helemaal te pakken! Inmiddels ben ik vele loopjes verder en is gebleken dat samen lopen meer dan leuk is.  Hardlopen is voor mij plezier, uitdagingen zoeken en fit blijven. Dat wens ik ook ieder ander toe! Maar wat doe ik naast bezeten zijn van lopen? Ik ben getrouwd met Marjolijn en heb twee kinderen en we wonen in Vlaardingen. Daar doe ik ook bootcamp en mountainbiken. Ik volg graag sport op TV en luister naar allerlei soorten muziek. In mijn werk ben in actief als onderzoeker / trainer voor Wageningen Economic Research in Den Haag.  In maart 2020 ben ik gekozen als nieuwe voorzitter van Thof. Een eer en een uitdaging! Samen met bestuursleden Helma en Ronald hoop ik een stukje van mijn loopplezier over te dragen aan alle hardlopers en powerwalkers, zodat we met elkaar Thoffe tijden mogen beleven! Graag spreek ik je verder tijdens de vele loopjes met Thof.

Secretaris: Ronald vd Hoeven

Ik ben Ronald, kom uit het jaar 1983, woon sinds enkele jaren (weer) in Maasland samen met Michelle en 2 dochters en ben eigenlijk pas na m’n korfbal carrière overgestapt op het hardlopen, ondanks dat ik uit een hardloopfamilie kom. Zo was ik als kleine jongen al vaak toeschouwer bij de altijd gezellige Groene Oaseloop.
Inmiddels zelf ook al wat kilometers erop zitten en loop ik graag allerlei soorten afstanden, met als favoriet de 10km. Vooral de zomerse wedstrijdjes in de buurt vind ik erg leuk.
Naast het lopen besteed ik m’n vrije tijd graag aan leuke dingen doen met ons gezin, muziek luisteren en regelmatig concerten bezoeken, films en series kijken, en hou ik van koken, of eigenlijk vooral van lekker eten ;-) En een spelletje of andere gezelligheid ben ik ook voor te porren.
Sinds 2019 mag ik de functie van secretaris voor de vereniging invullen, erg leuk en ik kijk uit naar de samenwerking en nieuwe uitdaging!

Penningmeester: Helma Vermeer

Ik ben Helma Vermeer, leeftijd niet zo belangrijk.. Ik ben getrouwd met een van de trainers van de vereniging Hans. Wij hebben drie pubers in huis, en dat is vaak een gezellige boel, met  veel discussies, maar ook puberperikelen. Van oorsprong kom ik uit de Zuidbuurt net in Vlaardingen, maar omdat ik vroeger op het Spreeuwennest heb gezeten heb ik veel meer met Maasland. In 1990 zijn we dan ook in Maasland gaan wonen. Daar ik op een accountantskantoor in Naaldwijk werk, ben ik aardig handig met cijfers. En penningmeester vind ik dan ook een leuke functie. Sinds 1999 loop ik, met tussenpozen, hard  bij Thof Running. Inmiddels loop ik in de C groep. Ook train ik in het weekend alleen of in een groepje voor diverse wedstrijdjes of een marathon. Inmiddels heb ik er 5 gelopen. Wie weet wat nog volgt.Trails lopen vind ik uitdagend.

Mijn functie in het bestuur is nog lekker afwisselend

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gelezen: 3771 keer

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema