maandag, 25 april 2011 10:37

Bestuur

Het bestuur van Thof Running bestaat uit voorzitter Gerben Splinter, secretaris Cora Ammerlaan en penningmeester Helma Vermeer. Het bestuur vergadert iedere 5 weken (zie onderstaand schema) over reguliere en actuele onderwerpen waarover besluiten worden genomen en/of acties uitgezet. Heb je een idee/opmerking/mening en wil je dat besproken hebben in een bestuursvergadering, laat het ons dan weten!

Vergaderdata 2023:

  • maandag 1 mei 2023
  • woensdag 7 juni 2023
  • woensdag 12 juli 2023
  • woensdag 16 augustus 2023
  • woensdag 20 september 2023
  • woensdag 25 oktober 2023
  • woensdag 29 november 2023
  • woensdag 3 januari 2024

Voorzitter: Gerben Splinter

Ik ben Gerben en ben in 2017 bij Thof komen lopen. Je kunt wel zeggen dat ik een laatbloeier ben, maar na een eerste 10km tijdens de Marathon van Rotterdam kreeg ik de smaak van het lopen helemaal te pakken! Inmiddels ben ik vele loopjes verder en is gebleken dat samen lopen meer dan leuk is.  Hardlopen is voor mij plezier, uitdagingen zoeken en fit blijven. Dat wens ik ook ieder ander toe! Maar wat doe ik naast bezeten zijn van lopen? Ik ben getrouwd met Marjolijn en heb twee kinderen en we wonen in Maassluis. Daarnaast doe ik ook bootcamp en mountainbiken. Ik volg graag sport op TV en luister naar allerlei soorten muziek. In mijn werk ben in actief als onderzoeker / trainer voor Wageningen Economic Research in Den Haag.  In maart 2020 ben ik gekozen als nieuwe voorzitter van Thof. Een eer en een uitdaging! Samen met bestuursleden Helma en Cora hoop ik een stukje van mijn loopplezier over te dragen aan alle hardlopers en powerwalkers, zodat we met elkaar Thoffe tijden mogen beleven! Graag spreek ik je verder tijdens de vele loopjes met Thof.

Secretaris: Cora Ammerlaan

Ik ben Cora. Al jaren getrouwd met John en moeder van 2 zoons. Ik ben geboren in Maasland en heb nooit ergens anders gewoond en ben dat ook zeker niet van plan. Hoe lang ik al lid ben van Thof zou ik eerlijk gezegd niet weten. Al heel wat jaar, maar hoeveel precies zou ik aan Helma moeten vragen. Ik ben zeker niet de meest talentvolle loper en loop vooral omdat ik het heel gezellig vind bij Thof. In mijn vrije tijd kan je me vooral terug vinden in onze tuin. Vooral het bijhouden van de moestuin vind ik heerlijk om te doen. Sinds een jaar of 4 loop ik ook Lange-Afstandswandelpaden door Nederland Bij elkaar heb ik er ruim 1000 kilometer opzitten en ik hoop dat er nog een heel aantal zullen volgen. Sinds de laatste ALV heb ik het stokje overgenomen van Ronald en ben secretaris geworden van onze club. Ik vind het leuk om de vereniging eens van een andere kant te leren kennen en heb er dan ook veel zin in.

Penningmeester: Helma Vermeer

Ik ben Helma Vermeer, leeftijd niet zo belangrijk.. Ik ben getrouwd met een van de trainers van de vereniging Hans. Wij hebben drie pubers in huis, en dat is vaak een gezellige boel, met  veel discussies, maar ook puberperikelen. Van oorsprong kom ik uit de Zuidbuurt net in Vlaardingen, maar omdat ik vroeger op het Spreeuwennest heb gezeten heb ik veel meer met Maasland. In 1990 zijn we dan ook in Maasland gaan wonen. Daar ik op een accountantskantoor in Naaldwijk werk, ben ik aardig handig met cijfers. En penningmeester vind ik dan ook een leuke functie. Sinds 1999 loop ik, met tussenpozen, hard  bij Thof Running. Inmiddels loop ik in de C groep. Ook train ik in het weekend alleen of in een groepje voor diverse wedstrijdjes of een marathon. Inmiddels heb ik er 5 gelopen. Wie weet wat nog volgt.Trails lopen vind ik uitdagend.

Mijn functie in het bestuur is nog lekker afwisselend

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
woensdag 19 januari 2022
woensdag 23 februari 2022
woensdag 30 maart 2022
woensdag 11 mei 2022
woensdag 15 juni 2022
woensdag 20 juli 2022
woensdag 31 augustus 2022
woensdag 5 oktober 2022
woensdag 9 november 2022
woensdag 14 december 2022
woensdag 18 januari 2023
Gelezen: 6995 keer

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema