maandag, 25 april 2011 10:37

Bestuur

Thof bestuur 2019 versie 3

Het bestuur van Thof Running bestaat uit voorzitter Philip van Dongen, secretaris Ronald van der Hoeven en penningmeester Helma Vermeer. Het bestuur vergadert iedere 5 weken (zie onderstaand schema) over reguliere en actuele onderwerpen waarover besluiten worden genomen en/of acties uitgezet. Heb je een idee/opmerking/mening en wil je dat besproken hebben in een bestuursvergadering, laat het ons dan weten!

Vergaderdata:
woensdag 2 oktober 2019
woensdag 6 november 2019
woensdag 11 december 2019
woensdag 15 januari 2020
woensdag 19 februari 2020

Voorzitter: Philip van Dongen

Ik ben geboren in Breda, maar opgegroeid in Delft en, nadat ik Sandra heb leren kennen, in 1990 verhuisd naar Maasland. Samen hebben we drie (grote) kinderen en wonen we met veel plezier in de Boskamp aan de rand van het Maaslandse bos. Al sinds jaar en dag werk ik met veel plezier bij TNO Defensie en Veiligheid.

Hardlopen is voor mij een “way of life”. Ik weet niet beter dan dat ik altijd al wel heb hardgelopen in combinatie met andere sporten. Na een keer Rotterdam te hebben gelopen wilde ik het beter aanpakken en ben ik in 1995 lid geworden van AV Waterweg. Dat was in de tijd waarin GPS nog niet beschikbaar was en het woord sportrusten niet bestond! Dankzij de trainingen bij AVW kon ik stappen maken, maar door rugproblemen en druktes kwam helaas de klad in het regelmatig hardlopen.

Midden jaren 2000 is Sandra gaan hardlopen bij Thof Running en in 2008 deed dat me besluiten om de schoenen weer regelmatiger aan te trekken en ben ik ook lid geworden van onze vereniging. Dat was een goed besluit! Ik train zo vaak mogelijk op dinsdag- en donderdagavond bij Thof en in ’t weekend wil ik nog wel eens meedoen met een prestatieloop of anders ga ik mee met de zondagochtendgroep. Ik vind het ook heerlijk om in m’n eentje door de polders te dwalen! Om blessures zoveel mogelijk voor te blijven volg ik 1x per week een les Pilates en doe ik af en toe wat krachttraining in de sportschool.

Heb er veel genoegen in om samen met Helma en Ronald het bestuur te vormen van Thof Running, de leukste hardloopvereniging van Maasland!

Secretaris: Ronald vd Hoeven

Ik ben Ronald, kom uit het jaar 1983, woon sinds enkele jaren (weer) in Maasland samen met Michelle en 2 dochters en ben eigenlijk pas na m’n korfbal carrière overgestapt op het hardlopen, ondanks dat ik uit een hardloopfamilie kom. Zo was ik als kleine jongen al vaak toeschouwer bij de altijd gezellige Groene Oaseloop.
Inmiddels zelf ook al wat kilometers erop zitten en loop ik graag allerlei soorten afstanden, met als favoriet de 10km. Vooral de zomerse wedstrijdjes in de buurt vind ik erg leuk.
Naast het lopen besteed ik m’n vrije tijd graag aan leuke dingen doen met ons gezin, muziek luisteren en regelmatig concerten bezoeken, films en series kijken, en hou ik van koken, of eigenlijk vooral van lekker eten ;-) En een spelletje of andere gezelligheid ben ik ook voor te porren.
Sinds 2019 mag ik de functie van secretaris voor de vereniging invullen, erg leuk en ik kijk uit naar de samenwerking en nieuwe uitdaging!

Penningmeester: Helma Vermeer

Ik ben Helma Vermeer, leeftijd niet zo belangrijk.. Ik ben getrouwd met een van de trainers van de vereniging Hans. Wij hebben drie pubers in huis, en dat is vaak een gezellige boel, met  veel discussies, maar ook puberperikelen. Van oorsprong kom ik uit de Zuidbuurt net in Vlaardingen, maar omdat ik vroeger op het Spreeuwennest heb gezeten heb ik veel meer met Maasland. In 1990 zijn we dan ook in Maasland gaan wonen. Daar ik op een accountantskantoor in Naaldwijk werk, ben ik aardig handig met cijfers. En penningmeester vind ik dan ook een leuke functie. Sinds 1999 loop ik, met tussenpozen, hard  bij Thof Running. Inmiddels loop ik in de C groep. Ook train ik in het weekend alleen of in een groepje voor diverse wedstrijdjes of een marathon. Inmiddels heb ik er 5 gelopen. Wie weet wat nog volgt.Trails lopen vind ik uitdagend.

Mijn functie in het bestuur is nog lekker afwisselend

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gelezen: 3261 keer

Volgende trainingen


Bekijk het schema