zondag, 29 juli 2018 17:34

Veiligheid en privacy

Safety First

Het veilig uitvoeren van trainingen heeft hoge prioriteit binnen Thof Running. Om hier adequaat invulling aan te kunnen geven zijn richtlijnen en afspraken met elkaar nodig. Deze zijn samengebundeld in een nieuw veiligheidsprotocol dat is opgesteld in samenwerking met de trainers en de Communicatiecommissie. Het protocol kun je in de bijlage onder dit bericht vinden.

Privacy Protocol

Op 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht geworden waar ook wij als vereniging aan moeten voldoen. We hebben hiervoor een Privacy Protocol opgesteld wat we willen hanteren om jullie persoonsgegevens, die we gebruiken om de vereniging goed te laten functioneren, zoveel mogelijk te beschermen tegen onbedoeld gebruik. In het protocol staat beschreven wie welke persoonsgegevens voor welk doel gebruikt en hoe we deze gegevens beschermen tegen potentieel misbruik door niet-bevoegden.

Voor vragen en/of opmerkingen over beide documenten kun je ons aanspreken of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur,
Thof Running Maasland.

Gelezen: 10014 keer

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema