maandag, 25 maart 2019 19:01

47e DUIFPOLDER TRAININGSLOOP op 13 april

Geschreven door Webmaster

47e DUIFPOLDER TRAININGSLOOP op 13 april a.s.

De eerstvolgende Duifpolder trainingsloop is op zaterdag 13 april. Dan wordt voor de 47e keer deze loop door ‘de Hardloper’ te Schipluiden georganiseerd. De te lopen afstanden zijn: 3,8 km , 7 km en 11,7 km.

Je kan inschrijven vanaf 12.30 tot 13.45u. in de kantine van de ijsclub, achter de kinderboerderij aan de Holierhoek in Schipluiden.

Douches zijn niet beschikbaar, maar er is wel een beperkte kleedgelegenheid.

Het inschrijfgeld bedraagt € 1,-. Er zijn geen prijzen te verdienen, wel wordt na afloop gezorgd voor een sportdrankje. De bar is open om na afloop gezellig bij te praten.

Speciaal vermeld moet worden dat de opbrengst van de loop en bar inkomsten van deze loop ten goede komt aan Jan Alsemgeest die geld inzamelt voor Team Westland. Team Westland en Jan zamelen geld in voor instellingen en initiatieven die rechtstreeks of zijdelings verband houden met kanker of onderzoek naar kanker. De inschrijving voor de Duifpolderloop is slechts 1 euro maar meer geven voor dit doel mag natuurlijk altijd.

De start van de loop is om 14.00u. bij de Trambrug. Hier is een auto aanwezig voor de

jacks en overige kleding/tassen. Onderweg is een thee/waterpost aanwezig op de 7- en 11,7- km loop.

We hopen op een grote aanmelding van enthousiaste lopers die genieten van het sporten in het open polderlandschap van Midden Delfland.

Info. www.dehardloper.nl

Gelezen: 1495 keer Laatst aangepast op maandag, 25 maart 2019 19:13

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema