dinsdag, 11 juni 2019 19:52

13 juli: Thof Biatlon & BBQ

Geschreven door Arthur, Jacq en Matti

Op 13 juli gaan we los op de Thof Running seizoensafsluiting. Dit keer geen triatlon, maar een biatlon in het prachtige Maaslandse buitengebied. Het wordt géén 'gewone' biatlon, maar een boogschiet- en loopevenement! Het handboogschieten en arrowshooting geschiedt onder professionele begeleiding van Adventure Vlaardingen. Het lopen vindt plaats in de polder.

Iedereen kan meedoen: jong en oud, hardlopers en powerwalkers, het is allemaal mogelijk. Na de biatlon is het borrelen geblazen tijdens de swingende barbecue waar de PdK-trofee wordt uitgereikt.

Aan de biatlon kan je deelnemen als duo of als trio. Familieleden, goede buren, vrienden en vriendinnen zijn als introducee ook van harte welkom. Op het inschrijfformulier kan je aangeven in welke formatie je wil deelnemen en of je ook naar de BBQ komt.

Locatie: Klein Huis te Velde 5 Maasland
Aanvang biatlon: 14.00 uur
Barbecue: 18.00 uur

Deelname aan de biatlon is gratis. De kosten voor de BBQ voor personen vanaf 13 jaar bedragen €20,00 en voor kinderen t/m 12 jaar is de BBQ gratis. De betaling vindt plaats bij aanvang van de BBQ. Voor kinderen is er voldoende vertier zoals tafeltennis en voetballen.

De inschrijftermijn is afgelopen. Als je nog mee wil doen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan kijken we of er nog plek is.

Tot ziens op 13 juli, 

Wij hebben er zin in, Arthur, Jacq en Matti

Gelezen: 2564 keer Laatst aangepast op donderdag, 11 juli 2019 05:33

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema