donderdag, 14 maart 2019 21:27

Power Walken van start!

Geschreven door Commissie Power Walking

Op de ALV van 19 februari heeft een grote meerderheid van de aanwezige Thof-leden ingestemd met het aanbieden van Power Walking binnen Thof Running.

Inmiddels is er een commissie ingesteld die bestaat uit Vera Emmerig, Irene de Bloois, Helma Vermeer en Philip van Dongen. Vera zal als coördinator optreden van deze nieuwe commissie die de taak heeft het Power Walken te gaan invoeren binnen Thof. Irene zal de eerste trainer zijn die Power Walking training zal gaan geven!

De bedoeling is om op kleine schaal te gaan opstarten. Irene zal vanaf 19 maart op de dinsdagavond een training gaan geven aan de groep deelnemers die zich al heeft aangemeld.

Op het moment dat we meer trainers gevonden hebben kunnen we de trainingen gaan uitbreiden en eventueel besluiten om ook een training te gaan geven op de donderdagavond.

Laat het ons weten als je belangstelling hebt om trainer te worden of als je wilt meedoen aan de trainingen (kan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar ons aanspreken is uiteraard ook prima)!

Commissie Power Walking

Gelezen: 791 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 maart 2019 21:29

Volgende trainingen


Bekijk het schema