maandag, 30 juni 2008 12:47

Vakantiefoto's 2008

Geschreven door public relations

Het heeft even geduurd maar daar is dan; de lang verwachte vakantiefoto van Lyzette. Maar dan heb je ook wat!

U mag allen zelf bepalen welke Thof-loper wel erg veel weg heeft van de figuur links op de foto. Een fraaie afsluiting van een rubriek waar we erg enthousiast over waren en waarvoor we bij deze nog eens alle inzenders hartelijk willen bedanken voor hun medewerking.

lyzette_zeehond.jpg

Dan ook eindelijk mijn vakantie foto van een vakantie op een fantastisch Curacao! We waren daar ter gelegenheid van een geweldige bruiloft van mijn broertje. We hebben echt een onwijs THOFFE vakantie gehad. Het was er alleen echt veel te warm om hard te lopen, dus daar gaan we nu maar weer vol goede moed mee beginnen!  

 

frans-plieger-griekenland.jpg  Frans Plieger achter een zeilboot op de egeische zee tussen Tilos en Chalki, t is 'maar dat  je het weet!

salvatore.jpg 

Na een zware training geeft een lekker biertje je dan een tof gevoel. Groetjes aan iedereen vanuit een zonnig en warm Sardinie. Sal.

foppe_en_leo_2.jpg 

Ook Foppe was apentrots te mogen poseren naast het nieuwe Thofshirt. “Hadden wij maar zo’n mooi logo”, verzuchtte hij tegen Leo.

dsc00139.jpg sandor_wols_ii.jpg

Hij is genomen om iets voor 6 uur 's morgens op het dek van het schip de Maasdam van Holland America lijn voor het eiland St. Lucia. Ik moest ook wel vroeg lopen, omdat het eigenlijk niet mocht (zie het bord). Nadat ik 3 maal er vanaf gestuurd ben door de steward, ben ik noodgedwongen in het sporthonk gaan trainen. jammer, het was/is heerlijk om op het dek te lopen. 

 jwdoelman.jpg

Zoals je ziet is het zwaar tobben hier in Spanje.Groeten namens familie Doelman (en de Fockert)

gyonniere_deel_ii_027.jpg

Het is hier fantastisch op het strand van

St.Gilles croix de Vie(Vendee).

martin.jpg 

Tijdens de strandzesdaagse op het tentenkamp bij v.v. Noordwijk

ronald_van_mil.jpg

Deze foto is genomen in het noorden van Vietnam, in het valleidorpje Mai Chau. Aangezien het zó warm en vochtig was, bleek hardlopen niet nodig om het luie zweet kwijt te raken. Het Thof-shirt is daarom alleen voor promotieactiviteiten tevoorschijn gehaald ( overigens bleken de meeste Vietnamezen Thof nog niet te kennen)!  groeten Ronald en Sanne
gonnie_en_jeroen.jpg
 Space Experience Gon en Jeroen
paula.jpg
Zelfs op hoogtestage moet je soms rusten. gr, Siem en Paula
andre.jpg

Pyreneen, Odesa vallei. Bij de refugio. Teveel sneeuw om naar de top te gaan. Schitterend uitzicht. Gr. André 

 

 

roel_i.jpg  Foto 1: Het shirt met mij opweg naar de middellandese zeebodem...De vissen genoten ervan.  
roel_iii.jpg  Foto 2: Het shirt geniet na de duik van welverdiende rust....zelf drijf ik nog ergens op de bodem.
roel_ii.jpg  Foto 3: Uitleg eigenlijk overbodig. Mijn roem was mij vooruitgesneld....
 hans_en_helma.jpg
Gelukkig is onze "titanic" geen ijsberg tegengekomen in Friesland.
Gr Hans & Helma
trees.jpg

In België een andere training gewaagd. Op het kartcircuit in Mol was de jongere garde Groenewegens me toch wèèr te snel af. Dinsdag maar weer gewoon met de C groep mee op hardloopschoenen.Trees
angeli_de_koning.jpg
 Vakantie in Trept, vlakbij Lyon. Thof en Olympus zijn ook daar te vinden gr. Angeli
fotos_007.jpg
 Aangezien mijn fiets gestolen was, ben ik elke dag maar wezen hardlopen. Groeten uit een zonovergoten Wezuperbrug! Frans.
paul.jpg
 De Galliërs waren hun tijd ver vooruit met de troon van Thof. In park Asterix bij Parijs kan iedereen zich even koning van Thof voelen. Groet van Paul die zelf verzaakt heeft het mooiste t-shirt op te halen. Een ander Thof lid is verantwoordelijk voor de foto en dus onzichtbaar (boven) op de troon.
rene.jpg

De berg Mont Fort, das een hele pittige, maar heerlijk verkoelend in de eeuwige sneeuw. Zwitserland medio augustus. Groet Rene Warnaar.

linda-thof-shirt01.jpg

Het was nog best spannend om deze foto te maken. In het zwembad was het niet toegestaan om zwemshorts te dragen dus ik moest effe “sneaky” in m’n Thof-outfit de glijbaan op sluipen! Maar, het is gelukt! We zaten op een camping bij het meer van Annecy in Frankrijk. En ’t was er fantástisch!!

Groetjes, Linda.

rob_petra.jpg

Voor ons een thuis-vakantie in en om Maasland. Huisje-boompje-ezeltje! Er zijn slechtere vakantiebestemmingen dan het pittoreske Maasland. Ezel Tinkel mag in het Hertenkamp blijven, en zal ons voor altijd aan de zomer van 2008 herinneren...

Rob en Petra
marc.jpg
"Thof op een bruggetje in Venetie"
Groetjes Marc.
Gelezen: 5194 keer Laatst aangepast op maandag, 13 september 2010 11:09

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema