maandag, 13 maart 2017 20:31

CPC 2017

Geschreven door Lyzette

Na een aantal jaren de 10 km te hebben gelopen met de CPC zijn we toch maar de uitdaging aangegaan om dit jaar voor de halve marathon te gaan!

Na ons ingeschreven te hebben op het werk (we hebben incognito gelopen met een shirt van het ziekenhuis in plaats van het bekende rode Thof-shirt) zijn we enthousiast gaan trainen om klaar te zijn om die 21 km te gaan lopen.

Afgelopen zondag was het zover en vertrokken we met een volle auto naar Den Haag waar we bij het Malieveld werden afgezet.

Na ons te hebben geïnstalleerd in het Business Paviljoen kwamen we Philip tegen (ook incognito) en konden we elkaar nog even veel succes wensen.

Na de nodige voorbereidingen en natuurlijk de bekende vraag: Wat moet ik aan vandaag??? (want na al die weken trainen in de kou, scheen nu uitbundig de zon!) togen we naar het startvak waar we ongeduldig stonden te wachten tot ons startschot zou klinken.

Eindelijk was het dan zover en konden we van start!

21 km lang was het een feestje! Prachtig weer, heel veel lopers, veel publiek, en natuurlijk de supporters uit Maasland!!! Super, dat geeft je weer kracht voor de volgende kilometers!

Op de boulevard van Scheveningen werd het even zwaar, maar al snel konden we afslaan om de lange weg op te gaan voor de laatste kilometers. Na even een high-five met Mark Rutte en de bemoedigende woorden: jullie zijn er bijna!!! Nog een laatste bocht…. En toen de finish!!! Super gaaf! Geweldige loop!

Met een prachtige medaille als beloning liepen we over het drukke Malieveld weer terug naar het paviljoen om onze spullen op te halen en weer terug te gaan naar Maasland. Om thuis lekker na te genieten van onze loop!

Gelezen: 1256 keer Laatst aangepast op maandag, 20 maart 2017 09:23

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema